Wie helpt de school aan extra boeken?

Beste ouders / verzorgers,

Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. En dat wordt gruwelijk eng! Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Bruna de actie: ‘Sparen voor je schoolbieb’. Wij willen graag het voorlezen van kinderboeken stimuleren en zouden het leuk vinden om samen met u en de kinderen onze schoolbibliotheek uit te breiden met de nieuwste, spannendste en leukste kinderboeken!

Hoe werkt de Schoolbieb-actie?
Als u één of meerdere kinderboeken koopt tijdens de Kinderboekenweek bij een Bruna, levert u de kassabon vóór 1 november in op school bij de eigen leerkracht.
Wij leveren deze kassabonnen in bij de Bruna. Zij tellen de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op en de school ontvangt een waardebon van 20% van het totaalbedrag. Van dit geld mogen wij leesboeken kopen!

Wij hopen dat u samen met de kinderen meedoet, want leesplezier creëren we samen!

Met griezelige groeten,
Team De Wildschut