Groep 1-2 B Bijen

Wij zijn de bijen van groep 1 en 2

Ons bijenvolk bestaat uit lieve kinderen uit groep 1 en 2. In het begin van het schooljaar bestond ons volkje nog uit 17 kinderen, maar er komen steeds meer bijtjes bij en dat vinden we heel gezellig!
Imkers zorgen goed voor bijen. We hebben 2 imkers in onze klas: juffrouw Sally en juffrouw Marieke.

Bijen kunnen heel hard werken. Dat doen we dan ook elke dag.
Bij een bijenvolk horen verschillende bijen, ieder met hun eigen talent. In onze klas hebben we ook heel veel verschillende talenten. Tekentalenten, bouwtalenten, lettertalenten, rekentalenten, muziektalenten, je kunt ze allemaal in onze korf vinden.

Bijen kunnen heel goed zoemen. Zo zoemen wij letters aan elkaar samen met zoem de bij, zodat we woorden kunnen maken. Ook zoemen wij mooie liedjes, soms met de blokfluit van juffrouw Sally erbij, soms met de gitaar van juffrouw Marieke.

Leerkrachten:
Sally Oprins
Marieke van der Plas

Hier ziet u wie er allemaal in onze klas zitten:

Groep 1/2b

17 juli -  Zomervakantie